Kurs for deg med diabetes type 2, Drammen sykehus

Kurs, Diabetespoliklinikk, Drammen sykehus

Hensikten med kurset er å bidra til økt forståelse og kunnskap om sykdommen. Egen kunnskap er viktig for å få en god kontroll på blodsukkeret.

Emner på kurset:

  • Å leve med diabetes
  • Medisinske forhold
  • Kosthold
  • Fysisk aktivitet
  • Hverdagskunnskap

På kurset vil du treffe helsepersonell som daglig jobber med diabetes. I tillegg til helsepersonell treffer du også andre som har diabetes. Å dele erfaringer med andre i samme situasjon oppleves for de fleste som nyttig.

Alle sykehus i Vestre Viken har tilbud til personer med diabetes type 2, men kursene er bygd opp forskjellig. Ved Drammen sykehus inviteres deltakere til et to dagers kurs, som holdes i auditoriet.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du må ha henvisning fra lege for å delta på kurset, og du betaler vanlig egenandel.
Fastlegen sender henvisning til det sykehuset hvor du ønsker å delta på kurs. Merk at legen ikke sender henvisning til det enkelte kurs, du blir derfor kalt inn til første ledige kurs på det aktuelle stedet.
Du kan få sykemelding der deltakelse på kurset er en del av behandlingen din. Ta kontakt med fastlegen for mer informasjon.

For legen
Henvisning sendes elektronisk VV, med pol. Drammen sykehus

Når og hvor

Dato
21.10.2019-22.10.2019
Klokkeslett
09:00-15:00
Sted
Drammen sykehus
Auditoriet
 
Arrangør
Diabetespoliklinikk, Drammen sykehus
 
Kontaktinformasjon
Medisinsk poliklinikk
Telefon 32 80 46 12
 

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.