Refleksjonsgruppe for deg med langvarige smerter, Kongsberg sykehus

Kurs , 19.09.2017-31.10.2017 , Lærings- og mestringssenteret

Målet med kurset er at de som har langvarige smerter skal få hjelp til å mestre hverdagen bedre.

Kurset går over seks tirsdager med oppstart 19/9. det er rettet mot pasienter med langvarige smerter. (Det er ikke kurs i uke 40).

Kursdagene vil veksle mellom kunnskapsformidling, praktiske øvelser og erfaringsutveksling mellom deltagerne. Brukermedvirkning og erfaringsdeling vil være i fokus.

Tema vi berører på kurset er

  • smertebehandling
  • å leve med langvarige smerter
  • livskvalitet
  • mestring og
  • endring i livet.

For øvrig vil kurset inneholde aktivitet og avspenning samt presentasjon av FKS (foreningen for kroniske smertepasienter).  Deltagerne vil møte brukerrepresentanter, sykepleiere, fysioterapeut og psykolog. Kurset er opprettet i samarbeid med smertepoliklinikken, LMS (Lærings- og mestringssenteret) og FKS.

Kurset er gruppebasert og ikke rettet mot enkeltindivider.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Påmelding via fastlegen eller annen behandler i spesialisthelsetjenesten som henviser til Refleksjonskurs på smertepoliklinikken Kongsberg. Henvisning sendes til KS ANE smertepoliklinikken Kongsberg og må være hos oss innen 31.8.2017. 

Når og hvor

Dato
19.09.2017-31.10.2017 
Klokkeslett
12:00-15:00 
Sted
Kongsberg sykehus
Auditoriet
 
Arrangør
Lærings- og mestringssenteret
I samarbeid mellom smertepoliklinikken, LMS og FKS 
Kontakt
Runi Lande tlf. 32 72 54 50/32 72 54 51
 

Deltakeravgift: Gratis for de med frikort.  Har du ikke frikort er det en egenandel på kr. 345,- til sammen for alle dagene

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.