Slagdag, Bærum sykehus, 2019

Kurs , Seksjon for geriatri, slag og rehabilitering, Bærum sykehus

Velkommen til slagdag på Bærum sykehus for deg som nylig er blitt rammet av hjerneslag og dine pårørende. Dagskurset er lagt opp med foredrag fra fagpersoner hvor det er satt av god tid til spørsmål/svar.

Du vil også få informasjon om tilbud i Asker og Bærum kommune som kan være relevante etter hjerneslag.

Slagdagen er del av oppfølgingen av pasienter med hjerneslag ved Bærum sykehus. Etter ca. 1-2 mnd etter utskrivelse fra sykehuset vil slagrammede og deres pårørende bli invitert til en informasjon/ samhandlingsdag hvor de vil få informasjon om hjerneslag, vanlige følgetilstander etter slaget og informasjon om hvilke tilbud som finnes i Asker og Bærum kommune. Slagdagen er i tillegg til planlagt 3 mnd kontroll ved Bærum sykehus.

Pasienter som blir utskrevet fra Slagenheten, Bærum sykehus får tilsendt invitasjon til slagdag

Når og hvor

Dato
15.05.2019
Klokkeslett
09:00-15:00
Sted
Bærum sykehus
Lærings – og mestringssenteret, én etasje ned fra hovedinngangen
 
Arrangør
Geriatri, slag og rehabilitering, Bærum sykehus
Slagdagen er utviklet i samarbeid med Asker og Bærum kommune, Landsforeningen for slagrammede og Lærings – og mestringssenteret, Vestre Viken 
Kontakt
Avd for geriatri, slag og rehabilitering tlf 67 80 99 00
 

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.