Temadag for slagrammede og pårørende, Bærum sykehus

Kurs , 19.03.2018 , Lærings- og mestringssenteret

Hensikten med temadagene er å gi kunnskap om temaer knyttet til hjerneslag og legge til rette for erfaringsutveksling med andre i liknende livssituasjon

Å være hovedansvarlig for barn ved alvorlig sykdom er krevende. Du skal ivareta barna så godt som mulig, både følelsesmessig og praktisk. Hverdagslivets små og store oppgaver må følges opp i en situasjon der mye er forandret og bekymringene kan være store. På temadagen ønsker vi å sette fokus på barns (evt barnebarns) behov og opplevelser når en i familien blir alvorlig syk.


Program:
11.30 -12.00: Enkel servering, kaffe og te

12.00 -12.45:
HEDDA KISE er programleder på TV2, journalist, billedkunstner og forfatter. Hedda tilbrakte ett år på sykehus i 2007 etter to hjernesvulst-operasjoner for å trene opp språket og finmotorikken. På temadagen vil hun dele noen av sine erfaringer, og hvordan det var for hennes fire barn at hun ble alvorlig syk.

13.00 -13.45
KARI LUND er psykiatrisk sykepleier, familieterapeut og koordinator for barn som pårørende-arbeidet i Vestre Viken. Hun vil snakke om barns behov når sykdom rammer i familien, hva foreldrene selv kan gjøre og hva hjelpeapparatet kan bidra med.

14.00-14.30 Felles refleksjon, erfaringsdeling og gruppesamtale

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Ingen henvisning, men påmelding til Lærings- og mestringssenteret

Når og hvor

Dato
19.03.2018 
Klokkeslett
11:30-14:30 
Sted
Bærum sykehus
Lærings- og mestringssenteret
 
Arrangør
Lærings- og mestringssenteret
 
Kontakt
Påmelding til Lærings – og mestringssenteret, Bærum sykehus
Telefon: 67 80 93 14
E-post: Lms.bs@vestreviken.no
 
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.