Akutt ambulant seksjon, Asker DPS

Vi gir en rask vurdering av psykisk tilstand og behovet for øyeblikkelig hjelp til pasienter over 18 år fra Asker, Hurum og Røyken som henvises til akutt hjelp fra fastlege.  Vi vurderer på hvilket nivå pasienten bør få behandling og gir korttidsbehandling til pasienter med psykiske lidelser, eventuelt i kombinasjon med rusmiddelproblemer.

Kontakt

Oppmøtested
NB! Vi holder til i et sidebygg til Døgnseksjonen Sikta.
Telefon
Sentralbord: 03252 / Direkte: 67502870
mandag - fredag Kl. 08:00-15:30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Røykenveien 170 - Sikta
Besøksadresse
Røykenveien 170(Google maps)
1386 Asker

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.