Poliklinikk for rus og psykisk lidelse (ROP), Asker DPS

Vi gir tilbud til unge voksne fra 15 år med et problematisk forhold til rus, ofte i kombinasjon med psykiske problemer. Vi har også spesialistansvar for pasienter i legemiddelassistert rehabilitering (LAR). Vi tar i mot personer fra Asker, Røyken og Hurum.

Les mer om Poliklinikk for rus og psykisk lidelse (ROP), Asker DPS

Poliklinikk for rus og psykisk lidelse (ROP), Asker DPS

Våre hovedoppgaver er vurdering, utredning, diagnostikk og behandling. Vi har tilbud til pårørende og gir også veiledning til 1. linjetjenesten innenfor vårt felt.

For å komme i kontakt med oss kan henvendelse gjøres per telefon eller ved skriftlig henvisning fra fastlege eller sosialtjeneste. Henvisning sendes til Asker distriktspsykiatriske senter.

Tilbudet er gratis for de under 30 år, for de over 30 år er det vanlig egenandel opp til frikortgrense.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i 6. etasje i Kulturhuset (Kirkeveien 206 A i Asker), med inngang mot Kirkeveien.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67502037 / 67502039
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Kulturhuset i Asker
Besøksadresse
Kirkeveien 206 A(Google maps)
1383 Asker
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.