Seksjon for avgiftning og utredning, Bærum

Vi tilbyr avgiftning/avrusning av personer fra pågående bruk av rusmidler, samt utredning av rusavhengighet og psykisk helse.

Les mer om Seksjon for avgiftning og utredning, Bærum

Seksjon for avgiftning og utredning, Bærum

Avgiftning innebærer bruk av stabiliserende legemidler for i størst mulig grad lindre pasientens abstinenssymptomer.
Behandlingen, som varer i inntil tre uker, gis som forberedelse til videre utredning av rusavhengighet og psykisk helse, eller som enkeltstående skadereduserende tiltak.

Vi har 13 behandlingsplasser, hvorav 12 plasser er for avrusing og en plass disponeres av Klinikk for psykisk helse og rus og Bærum sykehus.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i Sykehusveien 40 i gamle Bærum sykehus sine lokaler. Det står “hovedinngang AURA” over inngangspartiet.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67523770 / Vaktrom: 67523777
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Sykehusveien 40 (Bærum gamle sykehus)
Besøksadresse
Sykehusveien 40(Google maps)
1346 Gjettum
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.