Fjellbrott ungdomsseksjon

Vi tilbyr innleggelse av ungdom (13-18 år) for utredning ved alvorlig psykisk lidelse eller ved mistanke om dette, der psykose og bipolare lidelser er spesielt prioritert. Vi tar i mot personer fra hele Vestre Vikens område.

Les mer om Fjellbrott ungdomsseksjon

Fjellbrott ungdomsseksjon

Pasient og familie blir henvist til oss fra Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk i Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg og Ringerike, eller fra en av de andre seksjonene i Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling.

Målet med behandlingen hos oss er, i samarbeid med pasient, familie og barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, å gjennomføre utredning etter anerkjente metoder for å finne god behandling, gode mestringsstrategier og nødvendige tiltak.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i Valbrottveien 17 på Åssiden i Drammen. Henvendelse i resepsjonen rett innenfor hovedinngangen.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32861640
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Valbrottveien 17, Drammen
Besøksadresse
Valbrottveien 17(Google maps)
3024 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.