Ungdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp og alvorlige spiseforstyrrelser

Vi tar i mot personer i alderen 0-18 år fra hele Vestre Vikens område med selvmordsproblematikk, akutt psykose og med alvorlig spiseforstyrrelse.

Les mer om Ungdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp og alvorlige spiseforstyrrelser

Ungdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp og alvorlige spiseforstyrrelser

Pasienter blir henvist til oss fra Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk i Bærum, Asker, Drammen, Kongsberg og Ringerike, eller fra en av de andre seksjonene i Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling.

Behandlingen hos oss skal så langt det er mulig gis i henhold til pasientens og familiens ønsker og valg.
Vi tilbyr arenafleksibel behandling (både hjemme, på skolen, på sykehuset og andre steder som vi avtaler) som alternativ til innleggelse, eller innleggelse når det er nødvendig.

Vi har et nært og godt samarbeid med somatisk Barne- og ungdomsavdeling på Drammen sykehus om pasienter som er innlagt med alvorlig spiseforstyrrelse.


Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i Valbrottveien 23 på Åssiden i Drammen. Henvendelse i resepsjonen rett innenfor hovedinngangen.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32861950
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Valbrottveien 23, Drammen
Besøksadresse
Valbrottveien 23(Google maps)
3024 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.