Samhandlingsteamet i Bærum

Vi er et behandlingstilbud til mennesker med alvorlig psykisk lidelse og/eller ruslidelse, og som helt eller delvis mangler tilbud fra det ordinære tjenesteapparatet.

Les mer om Samhandlingsteamet i Bærum

Samhandlingsteamet i Bærum

Vi er et tverrfaglig sammensatt team med ansatte fra både kommunen og spesialisthelsetjenesten.

Vi driver oppsøkende tilnærming, kartlegger og vurderer brukerens totale livssituasjon med fokus på bosituasjon, levekår, arbeid og nettverk.
Vi bistår med etablering av kommunens ordinære tjenester og koordinerer psykiatrisk behandling/integrert rusbehandling etter individuelle behov. 
Vi tilbyr også veiledning og rådgivning til det øvrige tjenesteapparatet.

Alle kan ta kontakt via telefon eller skriftlig henvendelse.

Kontakt

Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67814300 / 91380512
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Kredittkassegården i Sandvika
Besøksadresse
Rådmann Halmrasts vei 7(Google maps)
1337 Sandvika
Telefon
Sentralbord: 03525 ; Poliklinikk 1, 3 etg: 67814350 ; Poliklinikk 1, 4 etg: 67814300 ; Poliklinikk 2: 67814330 .

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.