Seksjon for utviklingshemming og autisme, Blakstad

Vi gir tilbud til barn, ungdom og voksne med psykisk utviklingshemming og autismediagnoser, med alvorlige psykiatriske symptomer og atferdsvansker. Vi tilbyr behandling for denne målgruppen for hele befolkningen i Vestre Viken.

Tjenestene våre blir i hovedsak tilbudt poliklinisk, men ved spesielle behov har vi tre sengeplasser.
Vi har et særskilt spesialisthelsetjenesteansvar etter kap. 9 i Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester.

Kontakt

Oppmøtested

Vi holder til i bygg 7 på Blakstad. Bygget ligger rett bak administrasjonsbygget, på venstre hånd inne på sykehusområdet.

Telefon
Ansvarsvakt/vaktrom: 66751940
mandag - søndag Tilgjengelig hele døgnet.
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Blakstad, bygg 7
Besøksadresse
Strandveien 35(Google maps)
1392 Vettre
Telefon
Sentralbord: 03525
E-post

Asperger syndrom hos voksnehttps://vestreviken.no/behandlinger/asperger-syndrom-hos-voksneAsperger syndrom hos voksneAAspergers syndrom hos voksneAspergers syndrom hos voksneAspergers syndrom hos voksneAspergers syndrom hos voksne
Autismespekterforstyrrelser hos voksnehttps://vestreviken.no/behandlinger/autismespekterforstyrrelser-hos-voksneAutismespekterforstyrrelser hos voksneAAutismespekterlidelserAutismespekterlidelserAutismespekterlidelserAutismespekterlidelser

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.