- digitale tjenester

Helsetjenester på nett

God informasjon om og innsikt i egen helse er viktig for at du kan delta i valg som gjelder behandling og oppfølging av din egen sykdom og helse. Den nasjonale helseportalen helsenorge.no tilbyr digitale tjenester som forenkler din kontakt med sykehuset.


 

Skjema om helseopplysninger

Dersom du har mottatt et innkallingsbrev og der er bedt om å fylle ut skjema om helseopplysninger kan du gjøre følgende:

  • ved digitalt mottatt innkalling: klikk på lenken i brevet
  • ved papirbasert innkalling: skriv inn lenken fra brevet i nettleseren. Du blir så bedt om å logge inn på helsenorge.no.

Se din pasientjournal på helsenorge.no

Pasientjournalen din inneholder dokumenter fra sykehus du har vært behandlet ved, og nå vil du kunne lese deler av dette på nett.

Har du nettopp vært på sykehus og lurer på hva legen skrev i journalen din? Nå har du digital tilgang til utvalgte dokumenter fra din pasientjournal på helsenorge.no.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om pasientjournalen din, skal du kontakte sykehuset som har skrevet den. Du kan også be om å se pasientjournalen din, selv om du ikke vil gjøre det digitalt.

Se mer informasjon og kontaktopplysninger på helsenorge.no

 

Digitale brev

Vil du motta brev digitalt fra sykehuset? Digitale brev får du tilgang på så snart de er sendt fra sykehuset.

Med tradisjonell post tar det tid fra et brev sendes ut og til mottakeren har det i sin postkasse. I tillegg får vi sjeldnere enn før levert post hjem i postkassene. Digitale brev får du direkte i din digitale postkasse så snart de er sendt ut.

​​ ​​​​​​​​​​​

Om helsenorge.no

Helsenorge.no er det offisielle nettstedet for din helse i Norge.

Innholdet blir levert av ulike aktører i helsesektoren, og det er Direktoratet for e-helse som har ansvar for drift og utvikling av nettstedet.
 
Helsenorge.no er delt i to hoveddeler:
  • informasjonssider, der du finner kvalitetssikret helseinformasjon om en rekke temaer 
  • selvbetjeningsløsninger, der du har tilgang til ulike helserelaterte nett-tjenester
Fant du det du lette etter?