Innovasjonspartnerskap – Videosamtale med Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK)

Vestre Viken, ved Klinikk for prehospitale tjenester, har fått tildelt innovasjonsmidler fra Innovasjon Norge for å utvikle nye løsninger for videobasert dialog mellom AMK og innringer. Video i tillegg til ordinær tale vil gi medarbeidere på AMK bedre mulighet til å bistå i nødsituasjoner og potensielt redde flere liv.

 

​Markedsdialog

I løpet av 2019/2020 vil Vestre Viken gjennomføre en konkurranse for å inngå et eller flere innovasjonspartnerskap, som har til formål å utvikle nye løsninger for videobasert dialog med innringer til AMK.

I forkant av innovasjonspartnerskap ønsker Vestre Viken å invitere næringslivet til markedsdialog for å gjennomgå den foreløpige problemstillingen og sammen diskuterer innovasjonspotensialet for løsninger. Innspill fra markedsdialogen vil benyttes i videre arbeid med kravspesifikasjonen for konkurransen.

Mer informasjon om arrangementet finner du her

Informasjon om kunngjøringen finner du på doffin.no

Kontakt

Ved spørsmål ta gjerne kontakt:

Prosjektleder Hans-Christian S. Platou
HANPLA@vestreviken.no
Mobil: 920 95 230

Innovasjonsrådgiver Anne Bergland
anne.bergland@vestreviken.no
Mobil: 934 01 507

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.