Helsenorge

- Vi er godt forberedt

- Det er en alvorlig situasjon, men vi gode forutsetninger for å komme gjennom dette. Vi har lagd gode systemer for å håndtere et økt antall pasienter, sier Monica Thallinger, leder for beredskapsteamet på Bærum sykehus.
Se videoserien fra sykehuset.

Vi har tatt en videoprat med Monica Thallinger. Hun er barnelege og jobber til daglig som anestesilege på Bærum sykehus, men leder nå beredskapsteamet på sykehuset.

Se hele intervjuet med lederen for beredskapsteamet her:

 

Hun har en oppfordring:

- Vi ser at det er færre som kommer på sykehuset nå. Og vi lurer litt hvorfor? Det er viktig for oss å fortelle at det er trygt å komme til sykehuset. Vi har fått på plass gode systemer for å ivareta også ikke-korona syke, altså de vanlig pasientene vi har. Så det er veldig viktig at de ikke er redde for å oppsøke helsehjelp, og kommer på sykehuset hvis man er syk, oppfordrer Monica Thallinger.

LES OGSÅ INTERVJU I BUDSTIKKA

Akuttmottaket: - Alt tar lengre tid

Bente Gatevold er konstituert avdelingssykepleier på akuttmottaket på Bærum sykehus. Hun forteller at stemningen blant de ansatte på akutten er god, men at ting tar litt lengre tid nå som man må ta av og på smittevernutstyr hele tiden, forteller Gatevold i dette videointervjuet:

Se videointervju fra akuttmottaket på Bærum sykehus her: