HELSENORGE

Vestre Viken trenger deg som er helsepersonell

– Vestre Viken HF ser at vi kommer til å trenge mer hjelp fremover, og søker derfor etter deg som er helsepersonell, sier Eli Årmot direktør for kompetanse.

Vestre Viken trenger flere folk
Vestre Viken HF søker etter flere folk.

– Vi ønsker å være i forkant og sikre oss best mulig bemanning i en krevende tid fremover, opplyser direktør for kompetanse, Eli Årmot.

Derfor søker Vestre Viken etter mer helsepersonell for å være best mulig rustet for tiden som kommer. Foretaket har nå ute annonser der de søker etter folk fra ulike yrkesgrupper.

Behov for mer folk

Vestre Viken har flotte medarbeidere som står på for fullt, samtidig som man har ansatte som er ute i korona-karantene.

Situasjonen med koronaviruset gjør at man ser at behovet for flere ansatte vil melde seg i tiden fremover, selv om man akkurat nå har de ansatte som trengs. Foretaket vil ha behov for ekstra personell fremover.

– Vi setter nå opp en oversikt over hvem som allerede har søkt stillinger hos oss i vinter, og de som vi allerede har rekruttert inn til sommerarbeid. Mange av disse startet i jobb allerede denne uken. Vi tar også kontakt med «gamle bekjente» og hører om de har mulighet til å bistå oss nå, fortsetter Årmot.

Kompetanseavdelingen mener det vil godt for alle at det er noen som er kjent fra før fordi man ikke kan ha for mange nye på en gang.

Se stillingsannonsen

– Vi er rørt over alle de som har tatt kontakt med oss og vi vil svare ut fortløpende. Alle kan være sikre på at deres epost vil bli lest, og vi lager liste over disse også, avslutter Årmot.

Har du spørsmål kan du kontakte bemanningsenheten via bem@vestreviken.no, eller via annonsen.

Her kan du se stillingsannonsen der vi søker etter helsepersonell