Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi som jobber i Skoleprogrammet VIP
 

​Ta kontakt med oss på: vip@vestreviken.no eller telefon 995 72 518 hvis du har spørsmål eller ønsker informasjon.

Les om hvilke tjenester VIP kan tilby 

Vi jobber i Skoleprogrammet VIP:

 
​Espen Hansen

Espen har jobbet i VIP-programmet siden september 2001, og ble fra 1. oktober 2014 leder for skoleprogrammet. Han er utdannet siviløkonom fra Sverige og tok siden utdanning som psykiatrisk sykepleier. Espen har jobbet 10 år på Blakstad sykehus før han begynte i VIP. Han har utdanning og erfaring som pedagogisk veileder og har også instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon.

E-post: espen.hansen@vestreviken.no

Espen Hansen

​Mia Iversen

Mia har vært ansatt i VIP-programmet siden 2007 og er klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie og faglærer i helse- og oppvekstfag. Hun har  jobbet 9 år i spesialisthelsetjenesten før hun begynte i VIP og nå jobber hun  50 % i VIP-programmet  og 50 % i Forsknings- og utviklingsavdelingen i Vestre Viken. Mia er veileder i psykoedukativt familiearbeid og har erfaring med veiledningsgrupper for pårørende og fagpersoner, og har også instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon.

E-post: mia.iversen@vestreviken.no

Mia Iversen

​Jorid Bakken Steigum

Jorid har vært ansatt i Skoleprogrammet VIP siden mai 2014, og er lektor i drama og teater. Hun har jobbet seks år i videregående skole og har tilleggsutdanning i teatervitenskap, tverrfaglige kjønnsstudier og psykologi. Jorid har også jobbet som vikarierende leder for tiltaket Rosa kompetanse skole, under FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere LLH) og har instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon.

E-post: jorid.bakken.steigum@vestreviken.no

Jorid Bakken Steigen

​Maya Kaur

Maya ble ansatt i VIP-programmet høsten 2016. Hun er utdannet sosionom med ​fordypning i psykologi, og med videreutdanning i coaching og veiledning. Hun har allsidig arbeidserfaring, både fra barnevernet samt døgnenhet for rusavhengige. Hun har også jobbet i 2. linje-tjenesten i Bærum Kommune, da som ruskonsulent. De siste syv årene før hun kom til VIP-programmet jobbet Maya ved Støttesenter mot Incest i Oslo. Hun har også ​​instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon.

E-post: maya.kaur@vestreviken.no

Maya Kaur

Camilla Cecilie Øien

Camilla begynte i VIP-programmet september 2018, og er utdannet psykolog. Hun har arbeidet fire år i Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) og har også erfaring som kommunepsykolog. Camilla har arbeidet mye med angst-, depresjons- , traume og spiseproblematikk hos barn og ungdom. Hun har også erfaring med veiledning til skoler og kommunehelsetjenester, og er i gang med spesialisering innen allmenn- og samfunnspsykologi i regi av Norsk Psykologforening.

E-post: caoeie@vestreviken.no

Camilla Cecilie Øien

Ingunn Skiaker

Ingunn har vært deltidsansatt som kontorarbeider i VIP-programmet siden høsten 2014. Hun er utdannet bibliotekar og har jobbet i 19 år på Blakstad sykehus, mesteparten av tiden som spesialbibliotekar. Ingunn har videreutdanning i kunnskapsbasert praksis innen helsefag, og jobber også for Utdanningsavdelingen i Vestre Viken.

Ingunn Skiaker

Andre språk

Kombinasjonsflagg for engelsk språk.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.