Jonsbråten

Bærum barne- og undomspsykiatrisk poliklinikk (Bærum BUP) holder til på Jonsbråten, på Tokerudkollen i Sandvika.

Bærum barne- og undomspsykiatrisk poliklinikk holder til på Jonsbråten, på Tokerudkollen i Sandvika.
Inngangen til Bærum barne- og undomspsykiatrisk poliklinikk på Jonsbråten.

Kontakt

Oppmøtested
Tokerudkollen 31 er en lav mursteinsbygning på Emma Hjort-området. Ankomst via Emma Hjortsvei, ta til venstre øverst i bakken inn Tokerudkollen, deretter til høyre.
Besøksadresse
Tokerudkollen 31 (Google maps)
1336 Sandvika
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Bærum BUPhttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupa/berum-bupBærum BUP

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.