Sikta

Røykenveien 170, Asker

Døgnseksjonen Sikta, som er en del av Asker DPS, tilbyr behandling av voksne personer med psykiske lidelser fra Asker, Røyken og Hurum.

Sikta holder til i Røykenveien 170 i Asker.
Inngangspartiet til Sikta.

Kontakt

Oppmøtested
Følg Røykenveien fra Asker mot Røyken. Røykenveien 170 ligger på venstre side av veien.
Besøksadresse
Røykenveien 170 (Google maps)
1386 Asker

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Asker DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/asker-dpsAsker DPS
Sikta døgnseksjon, Asker DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/asker-dps/sikta-dognseksjon-asker-dpsSikta døgnseksjon, Asker DPS

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.