Tyrifjord

Døgnseksjonen Tyrifjord holder til i Brunesveien i Vikersund. 

Døgnseksjonen Tyrifjord holder til i landlige omgivelser i Vikersund.
Inngangen til Tyrifjord.

Kontakt

Oppmøtested
Fra Vikersundgata svinger du inn i Geithusveien. Sving deretter til høyre inn i Badeveien og så til venstre inn i Brunesveien.
Besøksadresse
Brunesveien (Google maps)
3370 Vikersund
Telefon
ARA Tyrifjord: 32861450 | Sentralbordet: 03525 .

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Rus og avhengighethttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/avdeling-for-rus-og-avhengighetRus og avhengighet
Tyrifjord døgnseksjon, Avdeling for rus og avhengighethttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/avdeling-for-rus-og-avhengighet/tyrifjord-dognseksjon-avdeling-for-rus-og-avhengighetTyrifjord døgnseksjon, Avdeling for rus og avhengighet

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.