Allmennpsykiatrisk poliklinikk, Asker DPS

Vi tilbyr pasientbehandling for personer over 18 år med ulike psykiske lidelser fra angst/depresjon til psykoseproblematikk og behov for sammensatte tjenester. Vi tar i mot pasienter fra Asker, Hurum og Røyken.

Les mer om Allmennpsykiatrisk poliklinikk, Asker DPS

Allmennpsykiatrisk poliklinikk, Asker DPS

Våre kjerneoppgaver er vurderinger, utredninger, diagnostikk og behandling. Tjenestene gis primært i våre lokaler, men også hjemme hos pasientene dersom det er behov for dette. Vi samarbeider med kommunale instanser og gir veiledning til 1. linjetjenesten.

Vi har avdelingens akuttfunksjon og har mottak av akutthenvendelser fra fastlege alle hverdager fra kl. 08.00-15.30.

Kontakt

Oppmøtested

Vi holder til i 6. etasje i Kulturhuset i Asker sentrum. Inngang fra gateplan mot Kirkeveien.
Adressen vår er Kirkeveien 206 A, 1770 Asker.                                                 

Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67502000
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Kulturhuset i Asker
Besøksadresse
Kirkeveien 206 A(Google maps)
1383 Asker
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.