Døgnseksjonen Sikta, Asker DPS

Vi er en akutt krisepost som gir kortvarig utredning og stabiliserende behandling ved tilstander som trenger akutt innleggelse. Vi tar i mot personer over 18 år fra Asker, Hurum og Røyken. Vår åpne psykosepost tar i mot pasienter fra alle kommunene som tilhører Vestre Viken. Der får pasienter stabiliserende behandling i cirka to uker etter at de har vært innlagt ved Blakstad sykehus, og før de overføres til poliklinisk behandling ved DPS eller til kommunehelsetjenesten.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i Røykenveien 170 i Asker. Se lenken til høyre.                                          
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67502800
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Røykenveien 170 - Sikta
Besøksadresse
Røykenveien 170(Google maps)
1386 Asker

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.