ARA, Konnerud

Vi holder til på Konnerud, 10 minutter fra Drammen sentrum. Vi tilbyr behandling til pasienter med rusavhengighet i tilfeller når poliklinisk tilnærming ikke er tilstrekkelig.

Les mer om ARA, Konnerud

ARA, Konnerud

Varighet på behandlingen er inntil 16 uker. Behandlingen vil være delt inn i 12 ukers døgnbehandling etterfulgt av 4 uker som dagpasient. Behandling er frivillig og gis til voksne. Seksjonen tilbyr parbehandling.

I behandlingsperioden vil det være tett samarbeid mellom pasient, pårørende og kommunen, poliklinikk og øvrig spesialisthelsetjeneste. Det vil også være fokus på hva som skal skje med pasienten etter utskrivelse fra døgn. Pasienten og de ulike aktørene må samarbeide om nødvendig behandling, ettervern og hvor dette skal tilbys. Som en del av en helthetlig behandling vil pasienten inngå i pakkeforløp for TSB-pasienter (tverrfaglig spesialisert rusbehandling)

Behandling ved seksjonen innebærer en kombinasjon av:

  • Individuell rettet behandling 
  • Gruppeterapi 
  • Miljøterapi 
  • Fysisk aktivitet 
  • Undervisning

Vi har 12 døgnplasser. Samtlige pasientrom har eget bad. Videre er våre lokaler delt i to bygninger – Paviljongen; hvor pasientene bor, spiser og oppholder seg mesteparten av tiden. I Paviljongen har også ansatte sitt vaktrom. Den andre delen er Vestibylen – her finner du kontorer, grupperom, besøksrom og forsamlingsrom.

Beliggenheten grenser til Konnerudmarka – med natur, skiløyper, idrettsanlegg og friluftsområder i umiddelbar nærhet.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Vi holder til i Torsbergveien 20 i bydelen Konnerud i Drammen. Se lenkene til høyre eller ring oss for nærmere veibeskrivelse.

Telefon
Sentralbord: 03525 | Direkte: 32 86 14 50 | Vaktrom: 32 86 14 60 | Seksjonsleder: 32 86 14 66
mandag - fredag 08:00-15:30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Torsbergveien 20, Konnerud, Drammen
Besøksadresse
Torsbergveien 20 på Konnerud i Drammen(Kart)
3032 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525
E-post

Praktisk informasjon

Hjelp oss å hindre smitte

Har du tidligere fått påvist antibiotikaresistente bakterier (MRSA, VRE, ESBL), må du gi oss beskjed. Har du arbeidet i helsetjenesten, fått tannbehandling eller behandling på legevakt eller sykehus utenfor Norden i løpet av de siste 12 månedene? Da må du be fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika. Fastlegen vil sørge for at svaret kommer til sykehuset/behandlingsstedet.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Sosiale medier - huskeregler

​Stadig flere pasienter og pårørende velger å dele sine opplevelser på sosiale medier og blogger. Stort sett er dette positivt, men vi håper du tar hensyn til andre pasienter og våre ansatte.

Huskeregler:

  • Ikke del informasjon om andre som det er sannsynlig at de selv ikke ville ha offentliggjort
  • Ikke publiser bilder eller identifiser andre uten at de har gitt tillatelse til det på forhånd
  • Hvis du er i tvil om noe er greit å skrive, ikke skriv det

Takk for at du tar hensyn!

Gi oss gjerne synspunkter på behandlingen og servicen du har fått.
Det kan du gjøre ved å gå til nettsiden vår om ris og ros. Tilbakemeldingene dine blir da formidlet til den eller de det gjelder, og du kan få svar om hvordan saken er håndtert.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.