Bærum BUP

Vi utreder og behandler barn og unge (0-18 år) i Bærum med psykiske problemer og yter hjelp til deres familier, inkludert øyeblikkelig hjelp.
I tillegg har vi et særskilt tilbud for barn og unge i hele Vestre Vikens opptaksområde om utredning og behandling av tvangslidelser (OCD).

Les mer om Bærum BUP

Bærum BUP

Vi samarbeider med tjenesteytere i kommunen og tar del i det forebyggende arbeidet for å bedre barn og unges psykiske helse.

Vi er opptatt av kontinuerlig kvalitetssikring og fagutvikling, og vi ønsker å bidra til at våre brukere opplever medinnflytelse og medvirkning. Veiledning overfor kommunale og statlige samarbeidspartnere er også en viktig del av vårt arbeid.

Pasienter blir henvist til oss fra fastlege, barnevernsleder eller fra psykolog.
Undersøkelse og behandling hos fastlege eller andre deler av førstelinjen (kommunen) skal være forsøkt / vurdert før henvisning til oss.

Vi har kontorer på to steder:
• Gamle Bærum sykehus: Sykehusveien. 34, 1346 Gjettum
• Jonsbråten: Tokerudkollen 31, 1336 Sandvika.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Vi holder til på to steder. I innkallingsbrev vil det stå hvor du skal møte.

Gamle Bærum sykehus: Sykehusveien. 34, 1346 Gjettum. Du finner oss i den gamle hvite delen av sykehuset, vest for kapellet, med parkering og inngang fra hjørnet på bakkeplan.

 
Jonsbråten: Tokerudkollen 31, 1336 Sandvika. Lokalene ligger i en lav mursteinsbygning på Emma Hjort-området. Ankomst via Emma Hjortsvei.
Ta til venstre øverst i bakken inn Tokerudkollen, deretter til høyre.

Se også lenker til høyre.
 

Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67 52 36 00
mandag - fredag Kl. 08.30-15.30
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Besøksadresser og praktisk informasjon

Psykiske lidelser hos barn og unge pakkeforløp, Bærum BUPhttps://vestreviken.no/behandlinger/psykiske-lidelser-hos-barn-og-unge-pakkeforlop-berum-bupPsykiske lidelser hos barn og unge pakkeforløp, Bærum BUPPPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløpPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløpPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløpPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløp
Spiseforstyrrelser hos barn og ungdom - pakkeforløp, Bærum BUPhttps://vestreviken.no/behandlinger/spiseforstyrrelser-hos-barn-og-ungdom-pakkeforlop-berum-bupSpiseforstyrrelser hos barn og ungdom - pakkeforløp, Bærum BUPSSpiseforstyrrelser hos barn og ungeSpiseforstyrrelser hos barn og ungeSpiseforstyrrelser hos barn og ungeSpiseforstyrrelser hos barn og unge

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.