BUPA, Seksjon for utredning

Vi tilbyr innleggelse av ungdom (13-18 år) for utredning ved alvorlig psykisk lidelse eller ved mistanke om dette, der psykose og bipolare lidelser er spesielt prioritert. Vi tar i mot personer fra hele Vestre Vikens område.

Les mer om BUPA, Seksjon for utredning

BUPA, Seksjon for utredning

Målet med behandlingen hos oss er, i samarbeid med pasient, familie og barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, å gjennomføre utredning etter anerkjente metoder for å finne god behandling, gode mestringsstrategier og nødvendige tiltak.

Forløpet for henvisning er som følger

  1. I første omgang skal undersøkelse og behandling hos fastlege eller andre deler av førstelinjen, slik som i kommunehelsetjenesten, være vurdert og eventuelt forsøkt.

  2. Er oppfølging utover dette nødvendig kan fastlege, barnevernsleder eller psykolog henvise pasienten til en barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) eller barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA).

  3. BUP eller BUPA finner deretter frem til hvilket behandlingssted som er best egnet for pasienten.

Pasient og familie blir henvist til oss fra Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk i Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg og Ringerike, eller fra en av de andre seksjonene i Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling.

 

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Vi holder til i Valbrottveien 17 på Åssiden i Drammen. Henvendelse i resepsjonen rett innenfor hovedinngangen.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32 86 16 40
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Valbrottveien 17, Drammen
Besøksadresse
Valbrottveien 17(Kart)
3024 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Hjelp oss å hindre smitte

Har du tidligere fått påvist antibiotikaresistente bakterier (MRSA, VRE, ESBL), må du gi oss beskjed. Har du arbeidet i helsetjenesten, fått tannbehandling eller behandling på legevakt eller sykehus utenfor Norden i løpet av de siste 12 månedene? Da må du be fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika. Fastlegen vil sørge for at svaret kommer til sykehuset/behandlingsstedet.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Sosiale medier - huskeregler

​Stadig flere pasienter og pårørende velger å dele sine opplevelser på sosiale medier og blogger. Stort sett er dette positivt, men vi håper du tar hensyn til andre pasienter og våre ansatte.

Huskeregler:

  • Ikke del informasjon om andre som det er sannsynlig at de selv ikke ville ha offentliggjort
  • Ikke publiser bilder eller identifiser andre uten at de har gitt tillatelse til det på forhånd
  • Hvis du er i tvil om noe er greit å skrive, ikke skriv det

Takk for at du tar hensyn!

Gi oss gjerne synspunkter på behandlingen og servicen du har fått.
Det kan du gjøre ved å gå til nettsiden vår om ris og ros. Tilbakemeldingene dine blir da formidlet til den eller de det gjelder, og du kan få svar om hvordan saken er håndtert.

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.