Drammen BUP

Vi utreder og behandler barn og unge (0-18 år) i Drammen, Lier, Nedre Eiker, Sande og Svelvik med psykiske problemer og yter hjelp til deres familier, inkludert øyeblikkelig hjelp.

Les mer om Drammen BUP

Drammen BUP

Vi samarbeider med tjenesteytere i kommunen og tar del i det forebyggende arbeidet for å bedre barn og unges psykiske helse.

Vi er opptatt av kontinuerlig kvalitetssikring og fagutvikling, og vi ønsker å bidra til at våre brukere opplever medinnflytelse og medvirkning. Veiledning overfor kommunale og statlige samarbeidspartnere er også en viktig del av vårt arbeid.

Pasienter blir henvist til oss fra fastlege, barnevernsleder eller fra psykolog.
Undersøkelse og behandling hos fastlege eller andre deler av førstelinjen (kommunen) skal være forsøkt / vurdert før henvisning til oss.

 

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Vi holder til i Rådhusgata 33 i Drammen. Inngang fra gateplan.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32 86 15 00
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Rådhusgata 33, Drammen
Besøksadresse
Rådhusgata 33(Kart)
3015 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Hjelp oss å hindre smitte

Har du tidligere fått påvist antibiotikaresistente bakterier (MRSA, VRE, ESBL), må du gi oss beskjed. Har du arbeidet i helsetjenesten, fått tannbehandling eller behandling på legevakt eller sykehus utenfor Norden i løpet av de siste 12 månedene? Da må du be fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika. Fastlegen vil sørge for at svaret kommer til sykehuset/behandlingsstedet.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Sosiale medier - huskeregler

​Stadig flere pasienter og pårørende velger å dele sine opplevelser på sosiale medier og blogger. Stort sett er dette positivt, men vi håper du tar hensyn til andre pasienter og våre ansatte.

Huskeregler:

  • Ikke del informasjon om andre som det er sannsynlig at de selv ikke ville ha offentliggjort
  • Ikke publiser bilder eller identifiser andre uten at de har gitt tillatelse til det på forhånd
  • Hvis du er i tvil om noe er greit å skrive, ikke skriv det

Takk for at du tar hensyn!

Gi oss gjerne synspunkter på behandlingen og servicen du har fått.
Det kan du gjøre ved å gå til nettsiden vår om ris og ros. Tilbakemeldingene dine blir da formidlet til den eller de det gjelder, og du kan få svar om hvordan saken er håndtert.

Psykiske lidelser hos barn og unge pakkeforløp, Drammen BUPhttps://vestreviken.no/behandlinger/psykiske-lidelser-hos-barn-og-unge-pakkeforlop-drammen-bupPsykiske lidelser hos barn og unge pakkeforløp, Drammen BUPPPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløpPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløpPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløpPsykiske lidelser hos barn - pakkeforløp
Spiseforstyrrelser hos barn og ungdom - pakkeforløp, Drammen BUPhttps://vestreviken.no/behandlinger/spiseforstyrrelser-hos-barn-og-ungdom-pakkeforlop-drammen-bupSpiseforstyrrelser hos barn og ungdom - pakkeforløp, Drammen BUPSSpiseforstyrrelser hos barn og ungeSpiseforstyrrelser hos barn og ungeSpiseforstyrrelser hos barn og ungeSpiseforstyrrelser hos barn og unge

Fant du det du lette etter?