Poliklinikk for rus og avhengighet, Bærum DPS

Vi gir tverrfaglig spesialisert rusbehandling til befolkningen i Bærum kommune.

Les mer om Poliklinikk for rus og avhengighet, Bærum DPS

Poliklinikk for rus og avhengighet, Bærum DPS

Målet er å sørge for et spesialisert behandlingstilbud som gir bedre helse og livskvalitet til dem som har behov for behandling for rus- eller spilleavhengighet og deres pårørende.

Vi har en helhetlig tilnærming til personer som strever med avhengighet, og har kompetanse til å utrede, behandle og veilede i forhold til psykiske lidelser, sosiale forhold og somatiske sykdommer i tilknytning til avhengighet.

Vi har et godt samarbeid med Bærum kommune, spesielt kommunale tiltak innen rus- og psykisk helse og fastlegene.

Målgruppen er primært personer med problemer knyttet til avhengighet fra 18 år og oppover. Vi gir et poliklinisk utrednings- og behandlingstilbud til pasienter med ulike former for rusmiddelavhengighet (alkohol, illegale stoffer og legemidler), i tillegg til at vi har behandlingstilbud til personer med spilleavhengighet.

Vi har ansvar for legemiddelassistert rehabilitering (LAR). Vi har også tilbud til pårørende og voksne barn av avhengige.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Vi holder til i 3. og 4. etasje i Kredittkassegården i Sandvika, adressen er Rådmann Halmrasts vei 7. Inngang fra gateplan i gågaten.
Telefon
67 81 43 00
mandag - fredag kl. 08:00–15:00
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Kredittkassegården i Sandvika
Besøksadresse
Rådmann Halmrasts vei 7(Kart)
1337 Sandvika
Telefon
67 81 43 00
mandag - fredag kl. 08:00–15:00

Praktisk informasjon

Hjelp oss å hindre smitte

Har du tidligere fått påvist antibiotikaresistente bakterier (MRSA, VRE, ESBL), må du gi oss beskjed. Har du arbeidet i helsetjenesten, fått tannbehandling eller behandling på legevakt eller sykehus utenfor Norden i løpet av de siste 12 månedene? Da må du be fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika. Fastlegen vil sørge for at svaret kommer til sykehuset/behandlingsstedet.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Sosiale medier - huskeregler

​Stadig flere pasienter og pårørende velger å dele sine opplevelser på sosiale medier og blogger. Stort sett er dette positivt, men vi håper du tar hensyn til andre pasienter og våre ansatte.

Huskeregler:

  • Ikke del informasjon om andre som det er sannsynlig at de selv ikke ville ha offentliggjort
  • Ikke publiser bilder eller identifiser andre uten at de har gitt tillatelse til det på forhånd
  • Hvis du er i tvil om noe er greit å skrive, ikke skriv det

Takk for at du tar hensyn!

Gi oss gjerne synspunkter på behandlingen og servicen du har fått.
Det kan du gjøre ved å gå til nettsiden vår om ris og ros. Tilbakemeldingene dine blir da formidlet til den eller de det gjelder, og du kan få svar om hvordan saken er håndtert.

Problemer med vanedannende legemidler, rus og avhengighetsbehandling, Bærum DPShttps://vestreviken.no/behandlinger/problemer-med-vanedannende-legemidler-rus-og-avhengighetsbehandling-berum-dpsProblemer med vanedannende legemidler, rus og avhengighetsbehandling, Bærum DPSPVanedannende legemidlerVanedannende legemidlerVanedannende legemidlerVanedannende legemidler

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.