Psykiatrisk poliklinikk, Bærum DPS

Vi vurderer behov og rett til spesialistbehandling og utreder og behandler psykiske lidelser hos de som har fått slik rett, i aldersgruppen 18 år og oppover.

Les mer om Psykiatrisk poliklinikk, Bærum DPS

Psykiatrisk poliklinikk, Bærum DPS

Vi gir et generelt og bredt tilbud, og eventuelt henviser pasienten videre til kompetansesentra.
Vi gir overveiende individual-behandling, med fokus på god utredning og problemforståelse, for så å vurdere nyttige tiltak eller behandlingstilbud videre.

Vi har medarbeidere med spissing av sin kompetanse i forhold til enkelte tilstander. Dette gjelder i forhold til ADHD, bipolare lidelser, traumebehandling, spiseforstyrrelse og asperger-utredning.

Vi har også gruppetilbud.

 


 

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i 3. etasje i Kredittkassegården i Sandvika, adressen er Rådmann Halmrasts vei 7. Inngang fra gateplan i gågaten.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 67814330
mandag - fredag 08.00-15.30
Fra 15. mai til 15. september er telefontiden kl. 08:00-15:00
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Kredittkassegården i Sandvika
Besøksadresse
Rådmann Halmrasts vei 7(Google maps)
1337 Sandvika
Telefon
Sentralbord: 03525 ; Poliklinikk 1, 3 etg: 67814350 ; Poliklinikk 1, 4 etg: 67814300 ; Poliklinikk 2: 67814330 .

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.