Forsknings- og utviklingsavdelingen, Psykisk helse og rus

Våre kjerneoppgaver er en likeverdig satsning på forskning og fagutvikling som er nyttig for pasienttilbudet i sykehuset.

Les mer om Forsknings- og utviklingsavdelingen, Psykisk helse og rus

Forsknings- og utviklingsavdelingen, Psykisk helse og rus

Forskning innebærer å skaffe ny kunnskap, mens fagutviklingen skal sørge for at kunnskapen tas i bruk i sykehuset. Organiseringen av forskning og fagutvikling i samme enhet er bevisst og viktig for at de to virksomhetene skal styrke hverandre gjensidig.

Prosjektene skal være nyttige for både pasienter og pårørende, og vi søker å samarbeide med brukere i størst mulig grad.

Avdelingen har 12 medarbeidere. Klinikken har rundt 50 prosjekter gående til enhver tid. Vi tilbyr råd og veiledning til de ansatte i alle faser av prosjekter.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i bygg 23 på Blakstad, som ligger på høyden til venstre når du kommer inn på sykehusområdet. Bygg 23 er den hvite bygningen til venstre.
Telefon
Sentralbord: 03525
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Blakstad, bygg 23
Besøksadresse
Strandveien 35(Google maps)
1392 Vettre
Telefon
Sentralbord: 03525

Arrangementer

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.