Seksjon for akutt psykiatri, poliklinikk og døgn, Kongsberg DPS

Vi tilbyr behandling av pasienter som har behov for akutt og øyeblikkelig hjelp-vurdering.

 

Les mer om Seksjon for akutt psykiatri, poliklinikk og døgn, Kongsberg DPS

Seksjon for akutt psykiatri, poliklinikk og døgn, Kongsberg DPS

Formålet vårt er å sikre rask, helhetlig og mer tilgjengelig spesialisthelsetjeneste i akutte psykiske krisesituasjoner, der hvor kommunale ø-hjelpstiltak ikke er tilstrekkelige. Henvisning fra fastlege/legevakt må foreligge.

Vi har poliklinisk og ambulant virksomhet, samt seks døgnplasser. Vi tilbyr kortvarig oppfølging og har fokus på videreføring til annen type behandling/tjeneste, basert på faglige vurderinger av pasientens behov.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i 2. etasje i Kongsberg DPS (eget bygg ved siden av Kongsberg sykehus). Ta trapp eller heis fra vestibylen. Gå til venstre når du kommer opp i 2. etasje.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32725850
mandag - fredag 08.00-15.30
Akutt/ø-hjelp vurdering kl. 08:00-20:00 (mandag-fredag). Ved behov for ø-hjelps innleggelser utover dette kontaktes Psykiatrisk avdeling Lier. Vi har vakttelefon hele døgnet.
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Wergelands vei 2, Kongsberg
Besøksadresse
Wergelands vei 2(Google maps)
3613 Kongsberg
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA, ESBL og VRE ). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.