Seksjon for elektiv psykiatri, døgn, Kongsberg DPS

Vi tilbyr planlagt døgnbehandling av pasienter med psykiske lidelser.

Les mer om Seksjon for elektiv psykiatri, døgn, Kongsberg DPS

Seksjon for elektiv psykiatri, døgn, Kongsberg DPS

Vi disponerer 13 senger til planlagte innleggelser, hvorav en seng er reservert som brukerstyrt plass.

Vi har et åpent heldøgnstilbud. 

Måten vi tenker og handler på - og hvordan dette kan påvirke følelser og utløse kroppslige reaksjoner (kognitiv miljøterapi) er det bærende element i behandlingen, og det jobbes med bevisstgjøring og kunnskap om egen lidelse og mestringsmåter.


 

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i 2. og 3. etasje på Kongsberg distriktspsykiatriske senter, i Wergelandsveien 2 i Kongsberg. Ta trapp eller heis fra vestibylen, og til høyre når du kommer opp.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32725850
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse

Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen

Wergelands vei 2, Kongsberg
Besøksadresse
Wergelands vei 2(Google maps)
3613 Kongsberg
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.