Seksjon for poliklinikk psykiatri, område allmenn, Kongsberg DPS

Vi utfører utredning, diagnostikk og behandling av alle vanlige typer psykiske lidelser som har en alvorlighetsgrad utover det som kan behandles hos fastlege, kommunale tilbud eller familiekontor.

Les mer om Seksjon for poliklinikk psykiatri, område allmenn, Kongsberg DPS

Seksjon for poliklinikk psykiatri, område allmenn, Kongsberg DPS

Vi tilbyr individualterapi, gruppeterapi og pårørendesamtaler. 

Vi har et gruppebehandlingsprogram som passer for personer med personlighetsforstyrrelser, langvarig angst, depresjon og psykosomatiske tilstander, samt årlig bipolargruppe med oppstart i januar.

Kontakt

Oppmøtested
Vi holder til i 1. etasje på Kongsberg distriktspsykiatriske senter, i Wergelandsveien 2 i Kongsberg.
Pasienter henvender seg i ekspedisjonen før timen.
Telefon
Sentralbord: 03525 / Direkte: 32725850
mandag - fredag 08.00-15.30
E-post
Postadresse
Vestre Viken HF
Postboks 800
3004 Drammen
Wergelands vei 2, Kongsberg
Besøksadresse
Wergelands vei 2(Google maps)
3613 Kongsberg
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.