Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Ny klinikkdirektør på Bærum sykehus

Trine Olsen er ansatt som ny klinikkdirektør på Bærum sykehus. Hun kommer fra stilling som direktør for kvalitet og forskning i Helse Nord RHF.

Vestre Viken HF
Publisert 19.05.2020
Sist oppdatert 16.01.2023
Bilde av Ny klinikkdirektør på Bærum sykehus

Trine Olsen er ansatt som ny klinikkdirektør på Bærum sykehus.

Olsen har bred kunnskap om sykehusdrift fra ulike lederroller i spesialisthelsetjenesten, og fra Helse Nord RHF. Hun har gjennom tidligere lederroller tilegnet seg erfaring i håndtering av komplekse organisasjoner. Dette gjelder både med hensyn til fag, administrasjon, økonomi og i kontakt med pasienter, medarbeidere og ledergrupper.

Trine Olsen (51) er utdannet både økonom (MBM) og lege med spesialisering innen indremedisin og nyremedisin. I tillegg har hun en Phd innen gastroimmunologi samt gjennomført Cohort X forbedrings- og ledelsesutdanning for helsepersonell i regi av NHS Education for Scotland.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått ansatt Trine Olsen som ny klinikkdirektør, sier administrerende direktør i Vestre Viken HF, Lisbeth Sommervoll.

– Med sin formelle bakgrunn, tidligere ledererfaring både på operativt og strategisk nivå, forsknings- og forbedringskompetanse og kunnskap om spesialisthelsetjenesten og våre samarbeidspartnere vil hun være med på å videreutvikle både Bærum sykehus og Vestre Viken HF, sier Sommervoll.  

Trine Olsen vil tiltre stillingen 17. august. Hun vil overta etter Jardar Hals som går av med pensjon.