Parkering

​Bærum sykehus

 

Parkering ved Bærum sykehus

Det er parkeringsplass med totalt 700 plasser cirka 300 meter fra sykehusets hovedinngang.

  • Betaling kl. 09:00-15:00 mandag-lørdag. Både kort og kontant kan benyttes.
  • HC-parkering ved hovedinngangen til sykehuset. Forutsetter gyldig oblat fra kommunen.
  • Parkering for blodgivere: Parkering på alle oppmerkede plasser med gyldig parkeringsbevis som fås hos Blodbanken.

Drammen sykehus

Parkering ved Drammen sykehus

Det er en del parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til sykehuset. Disse er det et veldig stort press på. Vi anbefaler derfor at pasienter og besøkende benytter offentlig kommunikasjon så langt det er mulig. Dersom du må kjøre bil, bør du beregne ekstra god tid.

Alternativ parkering: Det ligger et parkeringshus i Thamsgate 5, hvor det ofte er ledig kapasitet. Fra dette parkeringshuset tar det ca. 5-10 minutter å gå til sykehuset. Se hvor parkeringshuset ligger(Google maps).

Parkering for blodgivere: Reserverte plasser i bakgården, på høyre side av inngangen til Avdeling for bildediagnostikk (røntgen), med gyldig parkeringsbevis som fås hos Blodbanken.

Kart over parkeringsmuligheter rundt Drammen sykehus kan du se her.

Kongsberg sykehus

Parkering ved Kongsberg sykehus

  • Parkering for besøkende ved hovedinngangen til sykehuset, samt foran DPS og på P-plass nedenfor legevakt. Parkeringen er avgiftsbelagt mandag-fredag mellom 08.00 og 16.00. Timepris er kr. 10,-. Døgnpris kr. 50,-. Det kan benyttes kort og kontanter.
  • HC-parkering: tre merkede plasser ved hovedinngangen og én ved DPS.
  • Parkering for blodgivere: Reserverte plasser utenfor hovedinngangen, med gyldig parkeringsbevis som fås hos Blodbanken.

Parkeringsområdene kontrolleres av Q–park. For kjøretøy parkert på områder utenfor avmerket/anvist parkeringsplass/all stans forbudt ilegges kontrollavgift.

Ringerike sykehus

Parkering ved Ringerike sykehus

Parkeringsplass for besøkende (P1 og P2) er avgiftsbelagt mandag-fredag mellom 08:00 og 16:00. Parkering i P-hus (P1) er avgiftsbelagt mandag-fredag mellom 09:00 og 16:00.

  • Timepris er kr. 12,-. Døgnpris kr. 50,-. På ”Røde dager” i kalenderen utføres ikke parkeringskontroll  på plass: P1, P2, P3, P4 og P6.
  • Blodgivere kan stå parkert på HC-plasser ved hovedinngang etter å ha fått midlertidig p-bevis i servicetorget på sykehuset.
  • HC-parkering er gratis på merkede plasser hvis du har gyldig oblat fra kommunen.
  • Parkering langs Arnold Dybjordsvei er skiltet med parkering forbudt og inngår i kontrollområdet til parkeringsselskapet.

For kjøretøy parkert på områder utenfor avmerket/anvist parkeringsplass/ all stans forbudt ilegges kontrollavgift umiddelbart. Dette gjelder 00-24 hele året.

Andre behandlingssteder og avdelinger

Alle behandlingssteder og avdelinger har en side med kontaktinformasjon og praktisk informasjon om for eksempel parkering.

Gå til avdelingsoversikten

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.