Arnegårdsveien 5, Hønefoss

Ringerike barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk holder til i Arnegårdsveien 5 i Hønefoss.

Ringerike barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk holder til i Arnegårdsveien 5 i Hønefoss.
Inngangen til Ringerike barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk.

Kontakt

Oppmøtested
Arnegårdsveien 5 er et eget bygg på høyden til venstre for Ringerike sykehus. Det er gangvei fra parkeringsplassen (ved helikopterplassen) på sykehusområdet. 
Besøksadresse
Arnegårdsveien 5 (Google maps)
3511 Hønefoss
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA)https://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupaBarne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA)
Ringerike BUPhttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupa/ringerike-bupRingerike BUP

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.