Arnegårdsveien 5, Hønefoss

Ringerike barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk holder til i Arnegårdsveien 5 i Hønefoss.

Ringerike barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk holder til i Arnegårdsveien 5 i Hønefoss.
Inngangen til Ringerike barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk.

Kontakt

Oppmøtested
Arnegårdsveien 5 er et eget bygg på høyden til venstre for Ringerike sykehus. Det er gangvei fra parkeringsplassen (ved helikopterplassen) på sykehusområdet. 
Besøksadresse
Arnegårdsveien 5 (Google maps)
3511 Hønefoss
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA, ESBL og VRE ). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA)https://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupaBarne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA)
Ringerike BUPhttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupa/ringerike-bupRingerike BUP

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.