Dr. Høsts vei

Døgnseksjonen ved Bærum distriktspsykiatriske senter (DPS) holder til i Dr. Høsts vei 35.

 
 

Kontakt

Oppmøtested
Fra Sandvika: Like før du kommer til innkjøringen til Bærum sykehus tar du av til høyre fra Brynsveien og inn på Dr. Høsts vei. Sving krapt til høyre og følg veien til toppen.
Besøksadresse
Dr. Høsts vei 35-39 (Google maps)
1346 Gjettum
Telefon
Sentralbord: 03525 ; Ekspedisjon: 67817810 ; Poliklinikk 3: 67817830 ; Døgnpost 2: 67817840 Døgnpost 3: 67817850 .

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Bærum DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/berum-dpsBærum DPS
Dr. Høsts vei døgnseksjon, Bærum DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/berum-dps/dr-hosts-vei-dognseksjon-berum-dpsDr. Høsts vei døgnseksjon, Bærum DPS

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.