Hvalstadåsen 6

Utredningsseksjon for unge, Hvalstadåsen (USUH) holder til i Hvalstadåsen 6 i Asker.

Hvalstadåsen 6
Inngangen til Hvalstadåsen 6.

Kontakt

Oppmøtested
Fra avkjøringen ved Holmen på E18 kjører du inn i Kirkeveien. Sving så til høyre inn i Hvalstadveien, så til venstre inn i Solstadlia, så til venstre inn i Hvalstadlia og så til venstre igjen inn i Hvalstadåsen. Hvalstadåsen 6 ligger på venstre side av veien. 
Besøksadresse
Hvalstadåsen 6 (Google maps)
1395 Hvalstad
Telefon
03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Asker DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/asker-dpsAsker DPS
Utredningsseksjon for unge - Hvalstadåsen, Asker DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/asker-dps/utredningsseksjon-for-unge-hvalstadasen-asker-dpsUtredningsseksjon for unge - Hvalstadåsen, Asker DPS

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.