Torsbergveien 20, Konnerud, Drammen

Drammen

Poliklinikken Konnerud og Døgnseksjonen Konnerud ved Drammen DPS, samt ARA Konnerud holder til i Torsbergveien 20 i bydelen Konnerud i Drammen.

DPS Konnerud
Poliklinikken Konnerud og Døgnseksjonen Konnerud ved Drammen DPS, samt ARA Konnerud ligger idyllisk til i bydelen Konnerud i Drammen.
ARA Konnerud
ARA Konnerud holder til i dette bygget, som ligger innerst på området.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Kjør inn ved Konnerudsenteret, hold til høyre etter senteret. Du finner Poliklinikken, Døgnseksjonen og ARA til høyre for parkeringsplassen ved Svensedammen skole og Konnerudhallen.
Besøksadresse
Torsbergveien 20 på Konnerud i Drammen (Kart)
3032 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525
E-post

Praktisk informasjon

Hjelp oss å hindre smitte

Har du tidligere fått påvist antibiotikaresistente bakterier (MRSA, VRE, ESBL), må du gi oss beskjed. Har du arbeidet i helsetjenesten, fått tannbehandling eller behandling på legevakt eller sykehus utenfor Norden i løpet av de siste 12 månedene? Da må du be fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika. Fastlegen vil sørge for at svaret kommer til sykehuset/behandlingsstedet.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Sosiale medier - huskeregler

​Stadig flere pasienter og pårørende velger å dele sine opplevelser på sosiale medier og blogger. Stort sett er dette positivt, men vi håper du tar hensyn til andre pasienter og våre ansatte.

Huskeregler:

  • Ikke del informasjon om andre som det er sannsynlig at de selv ikke ville ha offentliggjort
  • Ikke publiser bilder eller identifiser andre uten at de har gitt tillatelse til det på forhånd
  • Hvis du er i tvil om noe er greit å skrive, ikke skriv det

Takk for at du tar hensyn!

Gi oss gjerne synspunkter på behandlingen og servicen du har fått.
Det kan du gjøre ved å gå til nettsiden vår om ris og ros. Tilbakemeldingene dine blir da formidlet til den eller de det gjelder, og du kan få svar om hvordan saken er håndtert.

ARA, Konnerudhttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/avdeling-for-rus-og-avhengighet/ara-konnerudARA, Konnerud
Drammen DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/drammen-dpsDrammen DPS
Døgnseksjonen Konnerud, Drammen DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/drammen-dps/dognseksjonen-konnerud-drammen-dpsDøgnseksjonen Konnerud, Drammen DPS
Poliklinikken Konnerud, Drammen DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/drammen-dps/poliklinikken-konnerud-drammen-dpsPoliklinikken Konnerud, Drammen DPS
Rus og avhengighethttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/avdeling-for-rus-og-avhengighetRus og avhengighet

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.