Torsbergveien 20, Konnerud, Drammen

Drammen

Poliklinikken Konnerud og Døgnseksjonen Konnerud ved Drammen DPS holder til i Torsbergveien 20 i bydelen Konnerud i Drammen.

DPS Konnerud
Poliklinikken Konnerud og Døgnseksjonen Konnerud ved Drammen DPS ligger idyllisk til i bydelen Konnerud i Drammen.
Poliklinikken Konenrud og Døgnseksjonen Konnerud
Hovedinngangen til Poliklinikken Konnerud er på bakkeplan til venstre i dette bygget, mens hovedinngangen til Døgnseksjonen Konnerud finner du til høyre.

Kontakt

Oppmøtested
Kjør inn ved Konnerudsenteret, hold til høyre etter senteret. Du finner Poliklinikken og Døgnseksjonen til høyre for parkeringsplassen ved Svensedammen skole og Konnerudhallen.
Besøksadresse
Torsbergveien 20 på Konnerud i Drammen (Google maps)
3032 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525
E-post

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA, ESBL og VRE ). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Send oss klage/avvik, forbedringsforslag eller ros

Vi ønsker dine synspunkter og tilbakemeldinger på våre tjenester - enten du er pasient, pårørende eller helsepersonell.

Se hvordan du går frem for å klage, gi ros eller hjelpe oss å bli bedre

Sosiale medier - huskeregler

​Stadig flere pasienter og pårørende velger å dele sine opplevelser på sosiale medier og blogger. Stort sett er dette positivt, men vi håper du tar hensyn til andre pasienter og våre ansatte.

Huskeregler:

  • Ikke del informasjon om andre som det er sannsynlig at de selv ikke ville ha offentliggjort
  • Ikke publiser bilder eller identifiser andre uten at de har gitt tillatelse til det på forhånd
  • Hvis du er i tvil om noe er greit å skrive, ikke skriv det

Takk for at du tar hensyn!

Gi oss gjerne synspunkter på behandlingen og servicen du har fått.
Det kan du gjøre ved å gå til nettsiden vår om ris og ros. Tilbakemeldingene dine blir da formidlet til den eller de det gjelder, og du kan få svar om hvordan saken er håndtert.

Drammen DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/drammen-dpsDrammen DPS
Døgnseksjonen Konnerud, Drammen DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/drammen-dps/dognseksjonen-konnerud-drammen-dpsDøgnseksjonen Konnerud, Drammen DPS
Poliklinikken Konnerud, Drammen DPShttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/drammen-dps/poliklinikken-konnerud-drammen-dpsPoliklinikken Konnerud, Drammen DPS

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.