Valbrottveien 23, Drammen

Ungdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp ved Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling holder til i Valbrottveien 23 på Åssiden i Drammen.

Valbrottveien 23 i Drammen.
Inngangen til Ungdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp.

Kontakt

Oppmøtested
Valbrottveien 23 ligger på Åssiden i Drammen, rett nord for Åssiden kirke.
Besøksadresse
Valbrottveien 23 (Google maps)
3024 Drammen
Telefon
Sentralbord: 03525

Praktisk informasjon

Har du vært i utlandet?

​Har du arbeidet i helsevesenet eller mottatt helsehjelp utenfor Norden i løpet av det siste året? Det kan for eksempel være innleggelse på sykehus, omfattende poliklinisk behandling eller besøk hos tannlege. Da må fastlegen din teste deg for bakterier som er motstandsdyktige mot antibiotika (for eksempel MRSA). Be fastlegen sende deg prøvesvaret før timen hos oss og ta det med når du kommer på sykehuset.

Prestetjenesten

​Vestre Viken tilbyr samtale med sykehusprest til pasienter og pårørende som ønsker det. Sykehusprestetjenestens formål er å støtte og veilede enkeltmenneskers og gruppers søken etter mening og håp i møte med kriser, sykdom, aldring og død.

Les mer:

Prestetjenesten

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA)https://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupaBarne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA)
Ungdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp og alvorlige spiseforstyrrelserhttps://vestreviken.no/avdelinger/klinikk-for-psykisk-helse-og-rus/barne-og-ungdomspsykiatrisk-avdeling-bupa/ungdomsseksjonen-for-oyeblikkelig-hjelp-og-alvorlige-spiseforstyrrelserUngdomsseksjonen for øyeblikkelig hjelp og alvorlige spiseforstyrrelser

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din blir lest og håndtert, men vi får dessverre ikke besvart den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.