HELSENORGE
VIP Psykisk helse i skolen:

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg!

​Ta kontakt med oss på vip@vestreviken.no eller telefon 995 72 518 hvis du har spørsmål eller ønsker informasjon. Du kan lese mer om VIP Psykisk helse i skolen og våre tilbud her.


 Disse jobber i VIP Psykisk helse i skolen:


​Espen Hansen

Espen har jobbet VIP Psykisk helse i skolen siden september 2001, og ble fra 1. oktober 2014 leder for tjenesten Han er utdannet siviløkonom fra Sverige og tok siden utdanning som psykiatrisk sykepleier. Espen har jobbet 10 år på Blakstad sykehus før han begynte i VIP. Han har utdanning og erfaring som pedagogisk veileder og har også instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon.

E-post: espen.hansen@vestreviken.no

Passfoto av Espen der han smiler med kortklipt gråbrunt hår

​Jorid Bakken Steigum

Jorid har vært ansatt i VIP Psykisk helse i skolen siden mai 2014, og er lektor i drama og teater. Hun har jobbet seks år i videregående skole og har tilleggsutdanning i teatervitenskap, tverrfaglige kjønnsstudier og psykologi. Jorid har også jobbet som vikarierende leder for tiltaket Rosa kompetanse skole, under FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere LLH) og har instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon.

E-post: jorid.bakken.steigum@vestreviken.no

Passfoto av Jorid der hun smiler med briller og halvlangt rødbrunt hår 


 

Maya Kaur (studiepermisjon)

Maya ble ansatt i VIP Psykisk helse i skolen høsten 2016. Hun er utdannet sosionom med ​fordypning i psykologi, og med videreutdanning i coaching og veiledning. Hun har allsidig arbeidserfaring, både fra barnevernet samt døgnenhet for rusavhengige. Hun har også jobbet i 2. linje-tjenesten i Bærum Kommune, da som ruskonsulent. De siste syv årene før hun kom til VIP-programmet jobbet Maya ved Støttesenter mot Incest i Oslo. Hun har også ​​instruktørutdanning i Empatisk kommunikasjon. Fra høsten 2020 tar hun en mastergrad i Empowerment og folkehelse ved OsloMet.

E-post: maya.kaur@vestreviken.no

Passfoto av Maya der hun smiler med gul genser og sort halvlangt hår

Camilla Cecilie Øien

Camilla begynte i VIP Psykisk helse i skolen september 2018, og er utdannet psykolog. Hun har arbeidet fire år i Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) og har også erfaring som kommunepsykolog. Camilla har arbeidet mye med angst-, depresjons-, traume og spiseproblematikk hos barn og ungdom. Hun har også erfaring med veiledning til skoler og kommunehelsetjenester, og er i gang med spesialisering innen allmenn- og samfunnspsykologi i regi av Norsk Psykologforening.

E-post: caoeie@vestreviken.no

Passfoto av Camilla der hun smiler med mellomblondt går i hestehale
 

                 

​Synne Hall Arnøy (vikariat)

Synne begynte i VIP Psykisk helse i skolen i september 2020. Hun er allmennlærer med bachelor i utviklingsstudier og master i familiebehandling. Hun har tidligere jobbet innen barnevern og psykiatri. Før hun kom til VIP var hun avdelingsleder for Rosa kompetanse i FRI og universitetslektor ved OsloMet på master i sosialfag. Hun har lang erfaring med å undervise og holde kurs om temaer knyttet til psykisk helse.

E-post: Synne.Hall.Arnoy@vestreviken.no

Passfoto av Synne der hun smiler med sort cap

Andre språk

Kombinasjonsflagg for engelsk språk.  

Fant du det du lette etter?