HELSENORGE

Pasientsikkerhetsuka

Vestre Vikens ansatte arbeider med pasientsikkerhet og kvalitet gjennom hele året. Pasientsikkerhetsuka er en uke hvor arbeidet med pasientsikkerhet blir vist fram og delt med kolleger og andre interesserte for å spre ideer og inspirasjon om hvordan arbeide konkret med pasientsikkerhet.

Hensikten med Pasientsikkerhetsuka er å øke dialog og åpenhet om pasientsikkerhet, og spre informasjon om hvordan vi arbeider med dette. Pasie​ntsikkerhet skal være tilstede i de ansatt​​es bevissthet hele tiden, men i denne uka er det ekstra oppmerksomhet på dette.

 

​Pasientsikkerhetsuka 2023​

Tema for årets pasientsikkerhetsuke er  Helsetjeneste for framtiden – ​Brukerstyrt og digital

Invitasjon til formidling i Pasientsikkerhetsuka

Benytt anledningen til å vise fram og dele kunnskap om ditt arbeid. Målgruppe er ansatte i Vestre Viken og andre interesserte. Arbeidet presenteres digitalt i form av poster, film eller annen presentasjonsform. De tre beste arbeidene premieres hver med 10.000 kroner, øremerket pasientsikkerhetsarbeid.

Frister
  • 12. april: Innsendelse av abstrakt til din lokale representant med
       hatind@vestreviken.no på kopi. Bruk abstraktmalen. ​​​
  • 14. april: Tilbakemelding om deltakelse.
  • 2. juni: Innsending av ferdig poster. 
  • 21. juni: Hvis du skal presenter ditt arbeid i filmformat, og få bistand til filming av Utdanningsavdelingen, må filmopptakene vær ferdige til 21.6.23
  • 25. august: Innsending av ferdig film. 


​Pasientsikkerhetsuka foregående år

Her finner du informasjon fra Pasientsikkerhetsuka 2020, 2021 og 2022.​

Fant du det du lette etter?